24 mars 2012

Lördag

Go kväll alla fina! Idag har det varit en riktig ute dag. Började med mys med lillhjärtat, frukost och gjorde oss i ordning för Angeltävling. Så har suttit på isen hela förmiddagen. Grillat och myst på! Jättehärliigt :) 
Efter Anglingen åka jag och Vilgot hem, så jag bytte skor och så.. sen åkte vi hem till min mamma och pappa en stund.. där Vilgot åt lunch och mellis! Sen gick vi ute och var ute en stund där,  till slut somnade Vilgot i vagnen, så han fick ligga ute i vagnen och sova ett tag! Efter de åkte vi och hämta upp pappa Wiktor och åkte hem.. när vi precis kommit hem kommer Mange och Jennie hit.
 Bestämmer med dom att åka till Kingsta och äta pizza. Åh, så gott de va!
När vi kom hem därifrån åkte dom tillbaka och fortsatt flytta möbler.Och vi stoppa ner Vilgot i barnvagnen och tog en kvällspromenad. På vägen hem titta vi in hos Mange och Jennies nya lägenhet som dom håller på och flyttar till. Jättefin och mysig lägenhet faktiskt :) Sen gick jag och Vilgot vidare hem, Wiktor stanna i kvar och hjälpte Mange att bära lite möbler. Nyss har Vilgot ätit sin kvällsgröt. 
Börjat med en ny smak Äppel och Mango!
Supergott tycker Vilgot. Sitter och gapar som en liten fågelunge ;) hehe.. Mammas skrutt ♥ 
Nu ligger lillhjärtat naken och softar i myspölen. Ska strax flytta oss till soffan och titta på tv.
Innen Ville killen ska nattas!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar